Tel: +386 (0)40 650 803
E-mail: info@trok.si
 


FOTO

NARAVA NAPAJA IN ZDRAVI

 

Program, skozi katerega se spoznava pestre značilnosti, znamenitosti in dediščino narave Obsotelja in Kozjanskega. Njeni edinstveni darovi v obliki zdravilnih voda in rastlin pa dajejo človeku priložnost, da svoj organizem z njimi že od nekdaj zdravi, krepi, bogati.

 

Bogastvo narave Obsotelja in Kozjanskega začnemo spoznavati ob dnevnem obisku območja, ki mu je sodobni človek priznal neprecenljivo vrednost in ga zakonsko zaščitil (Kozjanski regijski park, Krajnski park Boč). Po sprejemu in predstavitvi naravnih bogastev območja se napotimo na krajši sprehod do posebnih naravnih znamenitosti in si napolnimo pljuča s svežim zrakom.
Po kosilu v naravnem okolju se napotimo izkusit kar nam narava ponuja za zdravje. Zdravilne rastline so na tem območju že pred več stoletji uporabljali v eni izmed najstarejših lekarn v Evropi (Minoritski samostan Olimje).
Narava pa je temu območju namenila še eno posebno bogastvo – izvire mineralne in termalne vode, ki se uporabljajo v terapevtske in preventivne namene že več stoletij. Tako spoznamo blagodejne učinke teh voda z obiskom v enem izmed dveh izjemno znanih naravnih zdravilišč (svetovno znano zdravilišče Rogaška – mineralne vode z blagodejnimi učinki za zdravje – Donat Mg, Styria, Tempel; termomineralna voda; zdravilišče in termalni center – Terme Olimia – termomineralna voda). Zdravilišči sta botrovali tudi velikemu razvoju turizma in turistične infrastrukture v Obsotelju in na Kozjanskem, zato si lahko privoščimo tudi ob nekoliko kasnejši uri razvajanje v katerem od wellness centrov ali si privoščimo sprostitev v bazenu.

Program je lahko tudi dvo in večdnevni.

Čas izvedbe: vse leto.

Za izdelavo ponudbe programa po Vaši meri pošljite povpraševanje ali vzpostavite stik z nami po telefonu ali elektronski pošti.

POVPRAŠEVANJE / REZERVACIJA >>

 

Pokličite ali pišite zdaj - 040 - 650 803 info@trok.si

KATALOG

 


Poglej katalog

 
© Fontus d.o.o., Ulica Zrinjskega 6-8, 3250 Rogaška Slatina | o agenciji | pogoji poslovanja | načini plačila | politika zasebnosti | Pravno obvestilo | avtorji

»Projekt delno financira EU« in »Evropski kmetijski sklad za razvoj
podeželja: Evropa investira v podeželje«
Za vsebino dokumenta je odgovoren Fontus d.o.o.
Organ upravljanja za Program razvoja podeželja Republike Slovenije
za obdobje 2007-2013 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in
prehrano