Tel: +386 (0)40 650 803
E-mail: info@trok.si
 
OBSOTELJE IN KOZJANSKO NA DLANI
Program, kjer se predstavijo najbolj prepoznavni biseri destinacije Obsotelje in Kozjansko, med katerimi so tudi tisti, ki so ponesli glas o območju daleč preko meja Slovenije.
 
DNEVI NA PODEŽELJU
Program, skozi katerega se predstavijo posebnosti življenja ljudi, ki so pristno povezani z naravo, zemljo in njenimi darovi na podeželju Obsotelja in Kozjanskega tako nekoč, kot tudi danes.
 
BOGASTVO MISLI IN DUHA
Program, ki popelje obiskovalce skozi pestrost ustvarjalnosti ljudi Obsotelja in Kozjanskega od davne preteklosti pa vse do današnjih dni.
NARAVA NAPAJA IN ZDRAVI
Program, skozi katerega se spoznava pestre značilnosti, znamenitosti in dediščino narave Obsotelja in Kozjanskega. Njeni edinstveni darovi v obliki zdravilnih voda in rastlin pa dajejo človeku priložnost, da svoj organizem z njimi že od nekdaj zdravi, krepi, bogati.
 
POKUKAJTE V LONEC
Program, s katerim obiskovalci obogatijo lastno paleto že znanih okusov. Preplet značilnosti kuhinje iz domačega kmečkega okolja s kuhinjami grajske gospode in vplivi iz mest ponuja številne zanimive jedi, ki jih dopolnjujejo kakovostna vina iz bližnjih vinorodnih gričev ter krepilne in osvežilne pijače ter drugi izdelki iz sadja in zelenjave.
 
V GIBANJU
Program z aktivnostmi, ki poživljajo telo in duha. Voda, sonce, čist zrak in razgibana narava Obsotelja in Kozjanskega kar vabijo, da se jim obiskovalci predajo – sami, z družino, prijatelji ali v večji skupini. Umirjeno ali skoraj adrenalinsko.
 
© Fontus d.o.o., Ulica Zrinjskega 6-8, 3250 Rogaška Slatina | o agenciji | pogoji poslovanja | načini plačila | politika zasebnosti | Pravno obvestilo | avtorji

»Projekt delno financira EU« in »Evropski kmetijski sklad za razvoj
podeželja: Evropa investira v podeželje«
Za vsebino dokumenta je odgovoren Fontus d.o.o.
Organ upravljanja za Program razvoja podeželja Republike Slovenije
za obdobje 2007-2013 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in
prehrano